Welkom op het gastenboek van Ko-Kalf!

Voeg een bericht toe door het volgend formulier in te vullen:
* Titel:
* Uw bericht:
* Uw naam:
* E-mailadres:
* Voer code in:
 
* = verplicht
kogelbiefstuk
wij hebben van Uw steak echt genoten. Geleden week in Elburg 4 stukken ervan gekocht. Ik wens veel sterkte en plezier voor de toekomst
René Deprez, 04-11-21
Niet teveel
We eten niet zulke grote hoeveelheid vlees, hebben liever kwaliteit en dat is gewaarborgd bij jullie.
Fam. Wessels, 02-10-18
Riblappen
Vandaag hachee van Riblappen gemaakt het was de bedoeling het naast de biefstuk te eten, maar ik proefde iets en mijn zoon had ook trek, om een lang verhaal kort te maken: het was zo heerlijk dat we samen 1300 gram Riblappen ophebben en geen trek meer in de rest hadden. Het was geweldig lekker, smaakte naar meer ..... Zo bijzonder lekker was het.
A. van Rijswijk, 25-12-17
Excursie
Vandaag een hele leuke en leerzame excursie gehad bij de boerderij aan de veldweg! Jammer dat we alweer naar huis moesten voordat de koe ging bevallen! Super bedankt Ko v Twillert namens groep 7 Immanuelschool!!
Bea, 01-06-17
Saucijzenbroodjes
Vandaag bij het ophalen van de bestelling saucijzenbroodjes meegekregen. Ik moet zeggen dat ze voortreffelijk zijn. Veel lekkerder dan ik ken. We gaan het beslist volgende keer meenemen in de bestelling.
Xandra Breit, 31-05-17
Kalfsvleespakket
We hebben nog niet alles geproefd, maar over het gehakt, de biefstuk en de kalfslapjes zijn we zeer enthousiast! Jullie rundvlees was al geweldig, dit is nog net een stapje zachter, luxer en daardoor smakelijker. Vooral de biefstuk was boterzacht; puur genieten! Zeer zeker mee doorgaan dus: ook de stierkalfjes verdienen het om op te groeien bij hun moeder en om zo hun bijdrage te leveren aan ons voedsel.
P.H., 26-04-17
Reactie op het kalfsvlees
Wat geniet ik weer van het bij jullie gekochte vlees. Dit keer was het kalfsvlees, in 1 woord verrukkelijk!!!! Neem nou de hamburgers. Ik ben niet zo'n hamburgereter maar deze burgers rauw waren heerlijk, eigenlijk nog lekkerder dan gebakken. Hetzelfde geldt voor de verse worst, rauw heerlijk en ook gebraden erg lekker. Ook de biefstukjes, het stoofvlees en het soepvlees zijn heerlijk. Ik ben nog lang niet door mijn voorraad heen maar wil alvast doorgeven dat wij hier van het kalfsvlees zeer genieten.
VdK, 20-04-17
Kalfsvleespakket
De eerste vleessoorten uit het kalfsvleespakket geproefd en dit was heerlijk! Echt een aanrader!
E.G., 24-03-17
Bestelling
2 weken geleden weer een bestelling bij Ko Kalf geplaatst en zoals altijd weer van super kwaliteit. Ook de levering via PostNL ging heel goed. Echt een top bedrijf, aanrader!
Marcel A. Koppenol, 26-07-15
heerlijke wandeldag
Ik heb een mooie en heerlijke wandeltocht gelopen met mijn 2 kleinkinderen, vooral het 1ste stuk heb ik erg van genoten en het plaatsje Elburg wat ook leuk was en dan de tuinen van D.r Vogel waar we de andere dag weer naar toe zijn geweest. Alleen ik heb mijn madaille niet opgehaald en die zou ik graag nog willen ophalen maar hoe doe ik dat? Ik woon in Zoetermeer, maar ik zit op de camping in Epe.ik hoop dat ik nog wat hoor van jullie.
Henk Noordover, 03-07-15
sectie-uitje bio
half juli als bio sectie een rondleiding gehad op de boerderij van Ko-Kalf aan de Veldweg in het mooie Doornspijk. Wat kan die man zijn enthousiasme over de onderneming onder woorden brengen. Hier kunnen zelfs docenten nog wat van leren! Ook de koffie met Elburger brok smaakt prima! Daarna op de fiets naar een andere locatie van onze gastheer. Ook daar hebben we ook genoten van al het moois wat de natuur ons te bieden heeft, inclusief een mega-regenbui!! Drijfnat schuilden in de schuur, waar de uilen ons in de gaten hielden. Dat dhr. van Twillert een waardig gastheer is blijkt wel uit de handdoeken die hij voor ons haalde om het ergste mee af te drogen. Kortom, een mooie middag gehad die een aanbeveling waard is.
vhd, 25-07-14
wandeltocht 28-6-14
wat een prachtig tocht hebben wij gelopen
teuniebouwman, 29-06-14
wandeltocht
gisteren voor het eerst deze tocht gelopen met m,n kleindochter van 12 en een vriendin de 30 km .wat een mooie tocht is dit ,volgend jaar zeker weer van de partij.
ria nieuwenhuis , 29-06-14
Prachtige dieren
We hebben afgelopen hemelvaartweekend een fietstocht gemaakt in de omgeving en kwamen dit bedrijf bij toeval tegen. Prachtige dieren, prachtige stal, prachtig hoe met de dieren en omgeving wordt omgegaan! Voorbeeld voor allen. Heb net een bestelling geplaatst :)
Dorine Steenstra, 02-06-14
vrienden
vrienden van ons vertelde over jullie bedrijf. Klink goed en ben van plan een pakket te komen Halen/bestellen,
J.vd Ham, 27-12-13
Hartverwarmend
Heb zo juist gehoord van jullie bedrijf van een vriend. Ben op de site gaan kijken en loop helemaal warm hoe er met de dieren wordt omgegaan. Ga in het voorjaar een pakket bestellen (is reeds aangetekend in mijn nieuwe agenda) Heb het vlees al wel geproefd bij de vrienden.
Bea Kemper, 18-11-13
Saucijzenbroodjes: mmmmm
Bij de bestelling van ons 20kg pakket zat ter verrassing een 8-tal saucijzenbroodjes van Ko-Kalf. Zelfde avond nog een paar uitgeprobeerd: bestreken met eigeel en een half uurtje in de oven. Smullen maar! heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar.
Van der Worp, 07-09-13
wandeltocht 2013
De wandeltocht 2013 meegelopen.Een hele mooie route langs weilanden en mooie bospaadjes.Route was goed aangegeven ook heerlijk wandelweer erbij.Het koele flesje water kwam ook goed van pas.Volgend jaar hopelijk weer mee te kunnen doen .Jaap en Henny 01 07 2013
h.van spijkeren, 30-06-13
Supertocht 2013
Beste mensen.. Wát een geweldige tocht hadden jullie vandaag uitgezet! Ik liep de 40km. en heb genoten. Iedereen bedankt voor de inzet, en een extra compliment voor de uitzetters. Tot volgend jaar...
Fred, 29-06-13
Open dag Ko-Kalf 2013
Ik ga morgen naar de open dag van Ko-Kalf. Als het aan de berichten van de site ligt komt het helemaal goed!
Jelle van Engelen, 21-06-13
nel luimes-peters
wat ben ik blij met ko-kalf,alles is even lekker,en prachtig verpakt,wij worden zeker vaste klanten, verder iedereen fijne feestdagen,en tot 2013.
nel luimes-peters, 08-12-12
Compliment
Wij zijn zeer tevreden over het vlees. Het smaakt prima, is totaal niet vet en slinkt nauwelijks. Daarnaast vinden wij de manier waarop wij te woord worden gestaan erg prettig.
Lanjouw, 28-11-12
wandeltocht 2012
Prachtige wandeling over mooie bospaadjes, langs weilanden, door dorpen en “de stad”. Heel afwisselend! Goede bewegwijzering en – ook héél belangrijk - als je zin krijgt in een kopje koffie, vind je een plekje bij “’t Centrum” in ’t Harde, op “Boerengoed” in Oosterwolde of een terrasje in Elburg. Vooral het “Kerkepad”, “Landgoed Morren” (zien we meteen het mooie informatiebord “Wijngoed Morren” gemaakt door leerlingen van Nuborgh College Oostenlicht) en “De zeuven vondertjes” bij Elburg zijn de moeite waard. Veel mooie plekjes in je eigen omgeving, waar je soms zomaar aan voorbij fietst! Bedankt voor de organisatie en succes met het uitstippelen van de volgende route!
Reiny Lokhorst, 09-07-12
Ko-Kalf wandeltocht 2012
Een geweldige wandeltocht ! goed gepeild. veel variatie; groot succes. Dank aan de vrijwilligers en de sponsoren. Tot volgend jaar !!
Jouke de Vries, 03-07-12
wandeltocht 2012
Heb voor de eerste keer meegelopen en heb genoten, goed voor een volgende keer. Veel bewondering voor degene die dit alles hebben bedacht en uitgevoerd, zoals b.v. de route-aanwijzingen. Petje af voor deze mensen.
Henk Gijsenbergh, 02-07-12
Foto's Ko-Kalf 2012
Met genoegen 30 juni Uw tocht gelopen. Foto's te zien op https://picasaweb.google.com/118365225282977212303/KoKalfBoerderijenwandeltochtTHarde30062012KoKalf30Km Hartelijke groet van Lex.
Lex Root, 01-07-12
Ko-kalfwandeltocht
Ik heb vandaag de Ko-kalfwandeltocht gelopen Ik heb erg genoten van de prachtige omgeving, soms wel bekend terrein maar de pret was er zeker niet minder op en het weer kon niet beter. Vond het erg leuk dat we na de wandeling een leuke atentie mee naar huis kregen! Zeer goed verzorgde wandeltocht. Bedankt!
R. van de mast, 30-06-12
Biologische Kerkuilen!
Als vrijwilligers van de Kerkuilenwerkgroep Veluwe hebben wij dinsdagavond 12 juni een bezoek gebracht aan de Kerkuilkasten op 3 locaties van Ko-kalf. Aan de Veldweg in Doornspijk zaten 2 jongen en bij de locatie Schouwenburg maar liefst 5 jongen. Deze vogels konden allemaal geringd worden. Dat ringen is nodig om meer te weten te komen over de overleving en verspreiding van de vogels, om ze beter te kunnen beschermen. Op het erf van de heer Van Twillert in Oostendorp zaten ook 5 jonge uilen (en nog één ei), waarvan de jongste 2 slechts enkele dagen oud waren. Deze worden geringd zodra de vogels wat groter zijn. Vader uil kon daar wel van een ring worden voorzien. 3 Locaties met succesvolle broedsels is erg bijzonder en een teken dat de vogels goed gedijen in een biologische omgeving! De uilen waren conditioneel in prima conditie, dus blijkbaar is er ruim voldoende voedsel voorhanden. Met dank uiteraard aan de families Euverman en Van Twillert, voor de gastvrije ontvangst van deze bijzondere vogels (en hun vrijwilligers)!!
Benno van den Hoek, 13-06-12
smultour
Vandaag 9 juni 2012 de smultour gefietst met de familie, 29 personen. Ondanks harde wind en af en toe een spetter regen een hele leuke tour gemaakt langs de verschillende bedrijven. Een leuke manier om met de verschillende bedrijven kennis te maken. Een goed initiatief. We hebben genoten van het fietsen en al het lekkers!
N.Schoemaker, 09-06-12
Gefeliciteerd!
Van harte gefeliciteerd met de Linnaeusonderscheiding.
J.H. Leuverman, 06-01-12
Kookboek
Allereerst hartelijk dank voor het prachtige kookboek. We genieten van jullie vlees.
Th. v. V., 28-12-11
Bedankt
Best medewerkers, Een jaar lang hebben we weer genoten van (h)eerlijk vlees van Ko-kalf. Bedankt voor de verrassing van december. Goede feestdagen gewenst.
J. Wessels, 11-12-11
Bedrijfsbezoek Rotaryclub Oldebroek
Hartelijk dank voor de rondleiding op de boerderij. Complimenten over de tekst en uitleg en het is genieten om te zien dat er met zo veel passie gewerkt wordt. Het bedrijf ziet er schoon en overzichtelijk uit. De dieren hebben royaal de ruimte en ook alle machines staan keurig geordend onder een afdak. Veel succes met het uitbreiden van een gezonde veestapel.
Alfred Vaessen, 25-11-11
Prachtig vlees!
Met plezier heb ik vanavond de nota weer voldaan voor het prachtige vlees dat vanmiddag is opgehaald in Elburg (een speciaal voor ons aangepaste pakket). Ook wil ik u danken voor het rijk geïllustreerde kookboek van ruim 250 pagina's, wat een verassing. Dat wordt lekker en figuurlijk weer urenlang genieten!
Anoniem, 25-11-11
Dieren houden zoals het hoort.
Beste Ko, Evert Jan en ik werden door jou zeer gastvrij ontvangen. Je gaf ons vooraf heel plezierig uitgebreide informatie over jullie ondernemingen. Daarna bezochten we de boerderij met uitzonderlijk gezonde dieren. Het heeft me erg goed gedaan te zien hoe jou dieren vrij en natuurlijk kunnen verblijven in de zeer moderne potstal. Deze wijze van houden getuigd van respect voor het dier en verdient zeker navolging. Ook je weilanden waar we een mooie wandeling op maakten lieten zien dat natuurlijke groei echt goede voeding oplevert voor je dieren. Fijn dat we mogelijk deze kant uitgaan. Erg bedankt voor de mooie dag. Gert Jagtenberg, dierenarts te Lunteren
G.Jagtenberg, dierenarts Lunteren, 13-11-11
Ontzettend leuk smultour fietsen
Vrijdag 28 oktober de smultour gefietst. Het weer was fantastisch en wat een mooie route. Onze complimenten aan de ondernemers, wat een lekkers hebben we gekregen en leuke informatie van vriendelijke mensen. Volgend jaar zeker weer!!
Ron en Margriet Halman, 02-11-11
Veel luwe tour een succes
Onze complimenten voor de Smultour op de Veluwe. Wij hebben er van genoten en zijn onder de indruk van de samenwerking die jullie tot stand gebracht hebben. Als we van te voren hadden geweten dat er overal lekkere dingen te koop waren, zouden we met lege fietstassen gekomen zijn en niet van te voren thuis boodschappen hebben gedaan. Nogmaals hartelijk bedankt, succes er verder mee. We gaan hem zeker nog eens doen! Vriendenkring uit Lelystad
Ada de Jong, 26-10-11
smul touren gefietst
donderdag 13 okt hebben we de smul-tour in twello, e.o. gedaan was zo'n fijne tocht en gezellig, dat we vrijdag in doornspijk de smul-tour gedaan hebben en ook daar was het een hele mooie tocht met veel lekkers ga zo door
leen en marian van weenen, 20-10-11
danku
hallo,ik ben met mijn werkweek op bezoek geweest op u bedrijf, het was heel leuk m.v.g maria het spoor
maria, 05-10-11
Wát een route!
De laatste dag van september 2011: 26 graden en een fantastische fietstocht langs vriendelijke, gulle en prachtige bedrijven. Wat is Nederland toch mooi! We zullen deze tour zeker aanbevelen; vanuit 't Gooi immers maar drie kwartier naar Elburg en wat een rust heerst daar nog. Één nadeel: we hadden dolgraag allerlei zaken gekocht: vlees, vis, gebak en fruit/groente, maar... de temperatuur. Misschien een tip om als advies aan bezoekers eme te geven: fietstassen én bevroren koelelementen in kranten mee. Heel veel dank, we komen graag volgend jaar weer. Vier 55-+-ers uit 't Gooi.
J. Sollman, 30-09-11
danku wel
hallo :) met onze school zijn we op bezoek geweest bij u bedrijf het was fantastisch danku wel
maria de witt, 29-09-11
Gezellige smultour
Wij hebben vrijdagmiddag de smultourroute gefietst. Fantastisch. Mooie route, gezellige ondernemers. Eén opmerking. Wij waren om 17.10 uur bij de Vogeltuinen en toen was de zorgboerderij al gesloten. Jammer. Wij dachten tot 18.00 uur terecht te kunnen. We hebben genoten! H en A en W en W 23-09-11
Henk en Alie, Wietze en Wini, 24-09-11
hoi boer
hoi meneer van ko-kalf. ons bezoek aan uw boerderij was erg leuk! gr jop smit van het spoor
jop smit, 23-09-11
Complimenten vlees pakket
Vanmiddag een pakket vers (gluten vrij) vlees bij u opgehaald. Vanavond van iedere soort een stukje geproefd. Het vlees is echt erg lekker, onze complimenten! Dit terwijl wij al wel hoofdzakelijk biologisch vlees aten, wat een verschil. U heeft er een vaste klant bij. Ook de verpakking en service, super.
Een tevreden klant, 05-09-11
Complimenten 'Veel luwe smultour'!
Beste ondernemers, Hierbij willen wij onze complimenten geven voor de geweldige 'Veel luwe smultour'! Wat een mooie, landelijke route en schitterend om zo veel dieren in de wei te zien. En niet te vergeten: wat een rust!!! Dit is pas ontspanning! Wij hebben een geweldige dag gehad! Iedereen was ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Bedankt en veel succes voor nu en in de toekomst! Wij zullen wel reclame maken voor jullie :-) Hartelijke groet, Angela Bom en Diana Hofman.
Angela Bom, 03-09-11
Veeluwe smultour
30 augustus 2011 op een regenachtige dag de smultour gaan fietsen, dit is een geweldige fietstocht, welke wij voornemens zijn nogeens te gaan maken, leerzaam , mooi, goedgeorganiseerd, geweldig gewoon. Jan van der Pligt
Fam. van der Pligt, 01-09-11
Smultoer
Afgelopen zaterdag de smultour gefietst van 30 km. Wat een ontzettend leuke route. Ik begreep dat jullie dit sinds dit jaar hebben georganiseerd, wat een goed initiatief! Een prachtige route door de omgeving en oprecht een smultour te noemen met alle lekkernijen onderweg. Een zeer geslaagde dag! Bedankt!
Ellen van Buiten, 29-08-11
smultour
16 aug hebben we de smultour gefietst. Wat een leuke manier om het Veluwse landschap te zien en de heerlijke streekproducten te proeven en te promoten. Op de terug weg zijn we nog langs fuittuin verbeek gereden om nog wat fruit te kopen en daarna nog vleespaketten bij ko.kalf gehaald en aan onderstaande reacties te zien is dat geen slechte keus. JJ en Pia
Pia Smit, 18-08-11
Ko-Kalf wandeltocht 25 Juni 2011
Wat een leuke wandeltocht!!!!!!!!! Wij hebben 40 km gelopen, we vonden het zo goed georganiseerd. Er zijn gewoon geen woorden voor, iedereen moet volgend jaar deze route gewoon lopen. Dan begrijp je pas hoe leuk deze wandeltocht is. ECHT TOP! Bedankt voor alles. groetjes uit Lopik
Lopik, 27-06-11
40 km Ko Kalf
hoi hoi, Afgelopen zaterdag de Ko Kalf 40 km route gelopen. Het was een erg mooie route met door de weilanden heen en door de stadjes heen. Super leuk en super gezellig! Goed georganiseerd. Bedankt voor de kadootjes. Groetjes, Marlies uit Zwolle
Marlies, 27-06-11
Ko-Kalf Wandeltocht 25 juni 2011
Wij hebben de 40 km route gelopen en genoten van de wandeltocht ondanks de regen. De route was goed aangegeven en was zeer afwisselend en met verrassende rustlokatie's zoals de Theetuin en de Fantasie tuin. Super een dikke 9+ Groetjes Johan & Lia Hendriks uit Zwolle
Johan Hendriks, 26-06-11
Ko-kalf wandeltocht
Ondanks het regenachtige weer van vandaag een prachtige wandeltocht gemaakt. 20 km door prachtige landerijen, bossen en het mooie plaatsje Elburg en een klein del van 't Harde. Prachtige afwisselende wandeling. Omdat het de 5e wandeling was kreeg iedereen een mooi pakketje met kersen, appelsap, kaarten, het was fantastisch! Ook de verzorging, zowel onderweg als op de startlocatie. Ondanks het slechte weer was iedereen vriendelijk. Kom volgend jaar zeker weer.
Betty de G., 27-06-11
Wandelen
Hallo Actievelingen.. Ik wou jullie toch even bedanken voor de fijne wandeling die ik gisteren (25 juni 2011 ( heb gehad. Twee jaar geleden heb ik de 30 km gelopen bij jullie, was ook mooi. Maar nu heb ik de 40 gelopen. En ik moet zeggen, deze beviel mij veel beter. Gelukkig, die zoveel door de steden maar veel meeer natuur dan twee jaar geleden. Proficiat hoor. Als jullie met al die vrijwilligers dit allemaal niet deden, kondehn wij niet zo van de mooie omgeving genieten.Gaan zo door. Tot volgend jaar dan maar weer. Jan van Wikselaar. Ede,26-06-11
Jan van Wikselaar, 26-06-11
ooh wat lekker!
Wij hebben nu al meerdere paketten van jullie gehad en de kwaliteit is elke x supergoed. Hartelijk dank voor jullie constante inzet voor ons en voor de koeien.
Michel, 24-02-11
Geweldig
Heb een diepgevroren vleespakket besteld en kan niet anders zeggen dan Geweldig! goed verpakt goede bezorging en fantastische kwaliteit! Kudos
Richard, 28-01-11
Uitmuntend!
De kennismaking met het vlees va Ko-Kalf was super. Al lang niet meer zo'n lekker rundvlees meer gegeten. De verzorging van de porties is ook af! U heeft er een vaste klant bij. Een 10 met een griffel en een bank vooruit!!!!
Jessie , 25-01-11
Ko-Kalf Wandeltocht
Mede door het mooie weer was het een onovertroffen wandeltocht. Prachtige route met voor "elk wat wils" en uitstekend bepijld/omschreven. Graag zijn wij er volgend jaar weer! Dus nogmaals onze complimenten en ga zo door!
W. Prins, 28-06-10
Open Dag 12 juni
Wat een mooie open dag, mooi weer, heldere uitleg, dicht bij de producent, goede ontvangst en gastvrijheid! Complimenten!
Fam. Ravenhorst Overberg, 14-06-10
Nieuwe website
Beste Ko Kalf De nieuwe website ziet er erg goed uit. De foto's zijn ook erg mooi. Veel succes
Loïs, 18-03-10
Fantastische rondleiding
Hartelijk dank voor de geweldige rondleiding op de boerderij en de enthousiaste toelichting door de heer Van Twillert.
Margreet, 10-03-10
leuk bij ko-kalf
het was met werkweek ontzettend leuk. ik heb veel geleerd over uw boerderij. mooie foto's in het fotoboek er bij kunnen plakken.
marieke
Heerlijk vlees!
Langs deze weg wil ik jullie laten weten dat het vlees van prima kwaliteit is! Volgende keer zal ik zeker weer een pakket bij jullie komen halen. Tot ziens en ga zo door met jullie bedrijf. Groetjes van Janneke
Janneke
Heerlijke avond
Zaterdag 18 April hebben wij, de klein kinderen en mijn dochter en schoonzoon en en nicht van mijn vrouw een heerlijke avond bij U gehad en genoten van de joviale bediening en de ontvangst,ook voor de kleine kinderen, het eten was echt voortreffelijk. Bedankt Willem.
willem brink
Superkwaliteit
Vorige week onze eerste bestelling ontvangen. Heerlijk om te merken dat de porties niet in grote verpakkingsschaaltjes zijn verpakt maar gewoon compact in diepvrieszakjes waar ook duidelijk de inhoud op wordt genoemd. Ik was heel benieuwd naar de smaak en de kwaliteit maar de eerste kennismaking via de hamburger en de entrecote is geweldig. Heerlijk vlees met een prima smaak en perfecte bereidingseigenschappen. Alvast bedankt en ik zal zeker nog wel eens bij jullie bestellen.
Veronique van Zeeland
fietstocht
Een paar weken geleden hebben wij een fietstocht gehouden waarbij boederijen bezocht konden worden. Zo ook bij Ko Kalf. De uitleg die wij over de boederij kregen sprak ons zo aan dat we een vleespakket meegenomen hebben.De smaak is in één woord verrukkelijk. Ik raad iedereen aan vlees van Ko Kalf te eten!Groetjes Nico en Tineke
Nico Schoots
Bedankt.
Hallo Ko Kalf, Vanaf deze plaats wil ik je hartelijk bedanken voor hetgeen je ons de laatste tijd hebt aangeboden. Wat fijn dat er nog mensen zijn die nog iets over hebben voor onze gehandicapte medemens. De door jou gesponsorde bus met de zeer fraaie KO-KALF reclame is inmiddels aan de bewoners van de Klokkenberg in Nunspeet overgedragen. Ze zijn er allen erg blij mee. Er gaat een heel andere wereld voor hen open. Namens hen nogmaals HARTELIJK DANK. Op de SPRING in Nunspeet mochten we jou kroketten verkopen!! Een fantastische actie. Leuk dat we de winst mochten houden. We mochten ?1300 bijschrijven op onze rekening!! We zullen het goed besteden. Groeten Bertus van de Berge. Stichting DE KLOKKENBERG NUNSPEET
Bertus
"goed geregeld"
Afgelopen zaterdag waren wij v/d kippenclub wederom welkom bij jullie. Fantastisch programma. Maar bij de Chinees moesten we een beetje "inproviseren". Dank voor je inzet, en wat betreft je bedrijf...good luck.. waren er maar meer "boeren" zoals jij!!!!!
caren
Complimenten
*dat ging fout Goed bezig! Door ondernemingen als die van jullie ben ik van het vegetarisme overgestapt naar het eten van biologisch vlees. Mooi dat er toch mensen zijn die erkennen dat dieren niet mogen leven onder die erbamelijke omstandigheden. Hier een dankbare klant,
Jenny
Foodfamily
Met heel veel genoegen kijken wij als Foodfamily terug op het bedrijfsbezoek van 10 mei. Wij zijn onder de indruk gekomen over de ondernemingslust en enthousiasme van de KO Kalf organisatie en wensen u heel veel succes voor de toekomst met U schitterende "natuurlijke producten"
DW van Ruiten
Prachtbedrijf
wat een prachtbedrijf!, veel succes toegewenst en keep up the good work! groeten, N.Kuipers
n.kuipers
Stichting Vrienden van het Platteland
Beste medewerkers, Bedankt voor de leuke/interessante excursie die we afgelopen vrijdag kregen van Gerwin. De Italiaanse delegatie was zeer onder de indruk! Nogmaals hartelijk bedankt voor de gastvrijheid. Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens,
David Metselaar
HALLO
hoi, ik heb een eindwerk voor school dat ik op het einde van de trimester moet afgeven en het gaat over bio-voeding. ik heb de opdracht gekregen om bio vlees te bespreken. kunnen jullie mij meer info sturen over het bereiden van bio vlees... hoe jullie het bereiden?
calogero
verrassend
Mijn vrouw en ik vonden het een mooie en verrassende wandeltocht. We komen als hij weer is zeker terug. Meschien een tip onderweg stempel post. Wat betreft omgeving erg mooi en het ontvangst aan het eind was erg verrasend!!!!!! Groetjes en tot volgend jaar. Dhr en Mevr Arnts.
G. Arnts
Prima in elkaar
De organisatie van de Ko-Kalf Boerderijen Wandeltocht zit prima in elkaar. Zeker voor de eerste keer. Ik denk dat dit landelijk een topper wordt gezien onze afwisselende omgeving. Wel uitbreiden naar 40 km. graag met het oog op de 4-daagse in Nijmegen. Met vriendelijke groet, Lammert van het Goor
lammert
Trots
Zaterdag: op de bank met stapel post. Bij doorbladeren Triodosnieuws opeens prachtig plaatje met jou, de koeien, het land en het succesvolle verhaal van al je inspanningen. Trots op je lieve broer!!
Mieke
Wandeltocht,
Uitstekend gedaan voor de eerste keer. Mooie afwisselende tocht met goed aangegeven route.De rustplaatsen goed van ruimte en leuke en vriendelijke hulp.Inderdaad de bio-groente-vleessoep zou niet hebben misstaan.De gekochte vleeskroketten zijn (h)eerlijk echt.Absoluut doorgaan.Christien en Rei uit Emst.
Christien en Rein van den Berg
Wandeltocht
Iets minder asfalt zou beter zijn. Probeer ook herhaling van dezelfde wegen te vermijden. Overigens een mooie wandelroute.
JW van Bruggen
Hallo Ko,
We hebben genoten van de tocht: mooie omgeving, goed aangegeven route. Vooral de rust op de boerderij en het proeven van jullie product vonden we erg leuk. Ook jullie overburen (A. Vogel) bedankt voor de bloemen! Kortom helemaal super. Tot volgend jaar!
Erik en Anneke
Eerste keer
Het was voor mij de eerste keer dat ik hier in de buurt gewandeld hebt. DE tocht was afwisselend en erg mooi. Goed georganiseerd en de bepijling was zeer goed. Heb dat weleens anders meegemaakt. Als de bepijling goed is dan bevorderd dat het wandelplezier en hoef je niet steeds te zoeken. Voor mij hoeft er niet gestempelt te worden. De catering was enorm goed verzorgd en in de Schuilplaats kon je even bijkomen.Volgend jaar zal ik zeker weer meelopen!
W. Burggraaff
Beste Lezers.
Het was een goed geregelde tocht. We kregen veel te zien. We wonen in zwolle, maar hadden in dit gebied rondom t"Harde en Elburg niet eerder gelopen. Volgend jaar zijn we vanzelfsprekend weer van de partij. Groetjes jan en aly
jan
ko-kalf tocht
Prima geregelde gezellige tocht! We wonen in de buurt maar toch veel nieuwe plekjes ontdekt. Ook fijn dat je allerlei dingen kon bekijken en kopen, bv overheerlijke kaas bij ebc enz, en nog voor een goed doel ook. Soep is inderdaad lekker als dat er zou zijn en de 40 km tocht zijn we ook voor. Volgend jaar zijn we ip weer van de partij, klasse! Met vriendelijke groet,
Klaas en Evelien
30 juni 2007
Wat heb wij genoten van deze tocht!! De omgeving was mij bekend, mijn man is in Oosterwolde geboren en getogen, maar we zijn op plaatsen geweest, die hij zelfs niet kende!! De organisatie was prima, de kroketten overheerlijk. Het zou inderdaad goed zijn, wanneer er soep gekocht kan worden. Voor de rest was alles top!!
Henny de Jong
ko-kalf wandeling
enkele puntje kunnen nog wat anders. bv appeltaart bij de eerste stop en soep na 15-20 km en graag ook een 40 km tocht. verder niets dan lof, mooie gevarieerde route, mooie locaties, prima. tot volgend jaar.
Jenny
Alle lof voor de organisatie en opzet
van de 1e Ko-Kalf wandeltocht. 40km. is misschien een optie en dan vroege start.Op het start/finish punt en onderweg bij de boerderij op de Veldweg heb ik EHBO gezien. Optie om volgende keer iemand van de EHBO op de lange route per fiets te laten gaan? ALs er een 40km. afstand komt dan misschien soep onderweg? Verder niets dan lof.
Klaasje Haitink
ko-kalf wandeling
de route was mooi goed uitgezet de verzorging onderweg was goed eigenlijk niks anders dan lof tot volgend jaar.
van duren
ko-kalf wandeling
de wandeling was goed uit gezet wij hebben 20km gelopen de verzorging onderweg was goed eigenlijk niks anders dan lof tot volgend jaar
van duren ommen
Het was een geweldige tocht alle lof voor de organistie.
Toch een opmerking, het was misschien beter geweest om de appeltaart bij de eerste stop te serveren en dan aan het eind het lekkere broodje kroket. Ook een rundvleessoepje wil er wel in Controle stempelposten vind ik niet nodig. De routes waren prima, en verder was de catering ook prima in orde. tot 28 juni 2008 GR. Mijnheer-Noordegraaf
Mijnheer-Noordegraaf
het was in een woord geweldig
en dat voor de eerste keer goed georganiseerd de traktatie op de eerste rust en bij het eindpunt (lekker) u vraagt ook wat kritiek dat hebben wij eigenlijk niet, alleen vonden wij de starttijd vooral voor de 30km wat laat om half negen en de 40km moet u zeker doen zo kort voor de Nijmeegse 4daagse goede training, wij zijn zeker weer van de partij volgend jaar
leida en brechtje
Het was een heel leuke tocht, met een goed verzorging onderweg.
Stempelposten zijn niet nodig, wel graag bij de start een overzicht op een platte grond waar de tocht langs gaat. Volgend jaar zeker weer van de partij, Met vriendelijke groet,
G. Siegers
Het was een heel leuke tocht.
Het weer werkte ook erg mee. Zeker voor herhaling vatbaar. De routebeschrijving en aanwijzingen onderweg waren heel duidelijk. Soep onderweg is niet echt nodig. Misschien voor anderen wel..... Stempelposten zijn niet nodig volgens mij. Je doet het toch voor je eigen plezier. Volgend jaar doe ik zeker weer mee. Alle medewerkers aan deze dag verdienen een groot compliment. Met vriendelijke groet, R.A. Guldenaar
R.A. Guldenaar
Ko-Kalf tocht 30/6/'07
Prima tocht! In alle opzichten geslaagd,ik zou niet weten wat er aan te verbeteren valt. Soep onderweg ...tja ..leuk voor de liefhebbers, maar voor mij niet echt noodzakelijk. En wat die stempelposten betreft..ik zou niet weten waar dát voor nodig is. Tot volgend jaar Groet F.
Fred Backhaus
Wandeltocht 30/6 jl.
-'t Harde, een prima nieuwe locatie, gevarieerd parcours, weer eens wat anders, als de ingesleten vaste startlocaties (waar overigens ook prima te wandelen is, maar de Veluwe is groter, denk ik dan). - Goede en erg leuke startlocatie, prima verzorgd; ontvangst,catering, (maarr.. daarbij ook rundvleessuppe zou natuurlijk perfect zijn), verder misschien wat extra klapstoeltjes handiger, in plaats van "gewone/nette" stoelen naast de aanwezige enkele banken? - Bezoek tuinen A.Vogel, prachtig, toppie! Hoewel ik mij afvraag of het kleine "lusje" (wij liepen 10 km)wat minder opvallend ingepast moet worden, sommige/meerdere lieden liepen nu rechtstreeks naar het eindpunt. Overigens is deze tocht zeker een aanrader!
a.b. van hemert
Pensioen
Ik heb de wandel tocht 30 juli het was een mooietocht ik wandel heel veel morgen rondje Sommeren 40 km maar de tocht bij jullie was heel goed en de 40 km gewoon doen en de roete was goed uit geset en be pijld en tot volgent jaar groeten bertus
L.Godwaldt
Open dag
Na zoveel nuttige info en alle heerlijkheden en de sfeervolle aankleding, heb ik de behoefte U te danken voor deze dag en natuurlijk ook alle mensen die er bij betrokken waren, ik hoop van harte dat meer mensen gezonder gaan eten en ik zou het leuk vinden om te lezen hoe het met Uw verwenkoe gaat bij de bevalling en wat het geworden is.Dank en groet Wil Riethorst Harderwijk.
Wil Riethorst
Familiereunie 9 juni 2007
Wat een geweldige dag hebben wij gehad op de boerderij. Eerst een enthousiaste rondleiding door Dhr. Van Twillert, vervolgens nog een geïnproviseerde rondleiding door het Vestingstadje van Elburg en daarna nog een spectaculaire show. Alles dik voor elkaar. Complimenten voor de perfecte organisatie door Petra. Namens de hele familie mogen wij wel zeggen dat het eten ontzettend goed gesmaakt heeft in Restaurant De Fazant. We hadden 7 soorten rundvlees, allemaal bijzonder goed van smaak. Wij zijn erg tevreden en blij dat de dag zo goed verlopen is met dit mooie weer. Succes met jullie verdere activiteiten op jullie prachtige bedrijf.
Bettine van de Streek
Kantooruitje 29 september 2006
Geachte heer Van Twillert, Vrijdag 29 september jl. zal nog lang in onze gedachten blijven. Een uitje met alles erin, historie, actualiteit, actie en goed eten. In het bijzonder uw verhaal werd als bijzonder ervaren. De "drive" waarmee u uw zaken doet en regelt, wekt bewondering en verdient voor een ieder navolging bij zijn eigen werkzaamheden. Namens het Team Notariaat Pieltjes, BEDANKT!
Notariaat Pieltjes, Nunspeet
Wat een verschil
Onlangs ons eerste 'vers vlees' pakket afgehaald, en natuurlijk meteen de entrecote in de pan gedaan, wat een genot, de helle opzet van jullie bedrijf samen met dit prachtige vlees past hellemaal binnen ons slow food streven, ik ben actief lid voor ons convivium zwolle en zal jullie bedrijf zeker gaan promoten. Julie staan al op onze website (http://www.slowfoodzwolle.nl) met vrg Evelien
Evelien Roelofse
Heerlijk vlees!!
We hebben onlangs via de buurvrouw van mijn schoondochter een pakket vlees geprobeerd.We zijn halverwege het pakket en ik moet zeggen dat het een duidelijk verschil is met het vlees van de superwinel. Mijn man is een echte vleesliefhebber , zijn vader was slager dus hij is een lekker stukje vlees gewend van huis uit. De rollade gaan we met kerst proeven. We willen nog graag een keer met onze kleinkinderen uw boerderij komen bezoeken. Wat ik ook erg prettig vind is dat het vlees in platte pakjes in de vriezer kan.Is het ook mogelijk om een pakket te bestellen met daarnaast wat extra hamburgers of saucijzen? Ze zijn zo heerlijk en vooral straks in de zomer op de barbeque.Er word nog net geen ruzie om gemaakt, zo lekker!We zijn dan ook echt reclame voor jullie aan het maken.Vrienden en kennissen vinden het ook heerlijk.Welke kosten brengt het bezorgen met zich mee? Hartelijke Groeten Josje kroes. Brederostraat 68.8023 AV Zwolle
J.Kroes
Kort bezoek van de kippenclub
Hallo Ko, gisteren 10-09 waren we ( de kippenclub) onderweg van het kippenmuseum in Barneveld naar Elburg, en konden het natuurlijk niet laten om even bij je koeien te gaan kijken. We wisten dat je in Frankrijk zat wat natuurlijk wel jammer was. Toch hebben we even lopen neuzen, en wat ziet alles er wederom prachtig uit. De dieren staan er fantastisch bij en het ruikt er ook zo lekker. Nieuw voor ons waren de 3 geitjes!!! De beheerster kwam nog even een praatje maken. Binnenkort komt daar het 3e kindje. Onze tocht bracht ons verder naar Elburg, waar we nog net op de valreep de laatste hamburgers konden bemachtigen bij de Herberg. Heerlijk vlees van jouw koeien. Ko volgende keer zorg je maar dat je erbij bent!! Jouw enthousiasme betreft je uitleg over het bedrijf enz. hebben we toch gemist. Groetjes namens ons allen.
Caren Lempens
Open Dag
Afgelopen weekend waren ook wij te gast op de boerderij in Doornspijk. Een bijzonder leerzame rondgang gehad van de heer Ko van Twillert, die alles helder uiteenzette. Mooi bedrijf en toch dier- en milieuvriendelijk. Complimenten en bedankt.
Sandra van de Bunte
Geslaagde middag
Dank voor de heldere uiteenzetting door Ko van Twillert. Prettig om te zien hoeveel ruimte het vee in de stallen heeft en hoe het mestbeleid functioneert.
Frans l.h. Janssen (Harderwijk)
Geslaagde opendag!
Wat was het leuk om vanmiddag een rondleiding op de boerderij te krijgen! Het was erg interessant te horen hoe u te werk gaat. Het resultaat mag er zijn, denk ik. De gehaktballen waren in ieder geval heerlijk! Bedankt voor uw gastvrijheid.
Mirjam Bisschop