Zaterdag 16 juni 2018 Ko-Kalf Open Dag

Onder het motto "Lekker naar de Boer" organiseren wij op zaterdag 16 juni 2018 weer onze jaarlijkse Open Dag. U bent tussen 10.00 uur en 16.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze boerderij aan de Veldweg 44-46 in Doornspijk.

Evenals voorgaande jaren is er weer van alles te beleven op en rond de boerderij en kunnen bezoekers weer een gevarieerd programma verwachten met verschillende activiteiten en demonstraties. Bovendien zijn er diverse kramen met (streek)producten en leuke cadeauartikelen. In ieder geval zullen aanwezig zijn: groente- en fruitkwekerij Docter, kaasboerderij Polderzoom, Wim Raaijen met honing, Forever Living met aloë-producten, Eef & Co met nostalgische spulletjes, Israëlwinkeltje Nunspeet en Adullam Doornspijk met cadeauartikelen, Dorcas, mien Bloemenkar en diverse anderen. Daarnaast worden er de hele dag rondleidingen op de boerderij verzorgd en kunnen de kinderen  zich vermaken met diverse spelletjes. Ook kunnen zij, tegen een kleine vergoeding, deelnemen aan een workshop, georganiseerd door Atelier De Kokon! En natuurlijk is ook Oma's verse frietkraam weer van de partij.
Zoals gebruikelijk schenken we die dag gratis koffie, thee en limonade en zijn ook de (h)eerlijke Ko-Kalf kroketten verkrijgbaar.

U bent van harte welkom!!
Terug...