Veel belangstelling voor Open Dag!

Op zaterdag 16 juni vond op onze biologische boerderij de jaarlijkse Open Dag plaats. Veel belangstellenden wisten ook dit jaar weer de weg naar de boerderij te vinden.

De hele dag hing er een gezellige sfeer op de boerderij aan de Veldweg 44-46 in Doornspijk. De jachthondenshows en de rondleidingen door de eigenaar van ons bedrijf, de heer Van Twillert, trokken evenals voorgaande jaren de nodige belangstelling. Daarnaast waren er weer diverse kramen met leuke cadeauartikelen aanwezig . Verder konden de kinderen zich vermaken met diverse spelletjes of een workshop volgen van Atelier De Kokon. En natuurlijk waren de biologische producten van Ko-Kalf verkrijgbaar en werd de hele dag gratis koffie, thee en limonade geschonken. Dankzij alle vrijwilligers en belangstellenden werd de Open Dag wederom een groot succes.

Hebt u de Open Dag gemist, maar wilt u toch eens kennis maken met ons bedrijf, dan kunt u uw eigen rondleiding maken. Aan de hand van informatieborden kunt u de boerderij bezichtigen, kennis nemen van het boerderijleven en een indruk krijgen van wat biologisch boeren inhoudt. U bent van harte welkom!
 
Terug...