Biologisch rundvleespakketten Fleckvieh

Beste klant,
 
Er is nogal wat veranderd op onze biologische boerderij…
Omdat het houden van uitsluitend vleesvee financieel niet langer haalbaar was, zijn wij begin 2016 gestart met een melkveetak. Wij melken nu zo’n 200 koeien van het ras Fleckvieh ook wel Simmenthaler genoemd.
 
Dit is een zogenaamd “dubbeldoel” ras. Dat wil zeggen: goed voor de melkproductie én goed voor de vleesproductie. De dieren geven dan minder melk dan rassen die speciaal voor de melkproductie worden gefokt, maar de vleeskwaliteit is, vooral na een driemaandelijkse afmestperiode, perfect. Nu krijgen dieren, als het goed is, ieder jaar een kalfje en inmiddels lopen er ruim 200 kalveren rond de boerderij. Gemiddeld 50% is stier. Deze stiertjes willen wij graag als biologisch kalfsvlees vermarkten.
 
Omdat wij met u een goede relatie hebben opgebouwd, bieden wij u dit kalfsvlees (van een één jaar oude stier) aan ter kennismaking voor dezelfde prijs als het biologisch rundvlees. Wij hopen dat u het eens wilt proberen.
Mede omdat het super mals is en wij het voor een lage prijs aanbieden, maar ook omdat wij graag willen weten wat u er van vindt. Dan kunnen wij besluiten of wij doorgaan met de verkoop van kalfsvleespakketten.
 
Op donderdag 16 maart 2017 gaan wij de eerste pakketten samenstellen. Als u belangstelling heeft voor een (vers) kalfsvleespakket kunt u uw bestelling doorgeven via e-mail, telefonisch of via onze website www.ko-kalf.nl. U kunt de gebruikelijke pakketten van 5, 10 of 20 kg bestellen.
 
Bestellingen voor een vers kalfsvleespakket kunnen alleen afgehaald worden op de dag dat wij het vlees inpakken, dat wil zeggen donderdag 16 maart 2017 tussen 16.30 en 17.00 uur. Uw bestelling kunt u afhalen aan de Jufferenstraat 29 te Elburg..
 
Diepvriespakketten kunt u afhalen in Elburg van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Diepvries bestellingen vanaf € 75,00 (ook de aanbieding) kunnen wij door heel Nederland laten bezorgen.
 
Met belangstelling zien wij uw reactie tegemoet.
 
Hartelijke groet,
Team Ko-Kalf
Terug...